250ml Extra szűz olívaolaj 0,2% savtartalommal, spray

Ideális salátához, kiváló főzéshez, sütéshez

Extra szűz olívaolaj Krétáról, sav/sav/0,2%-os hidegsajtolással, közvetlenül a betakarítás után a Koroneiki olajbogyóból. Dél-Kréta területén Lasithiban állítják elő, ahol az olívaolaj-termelés családi hagyományai vannak. A legjobb választás salátákhoz, főzéshez és hidegkonyhákhoz.Kitűnő ízét próbálja meg akár bagetten vagy péksüteményen is megkóstolni.

A Physis of Crete 0,2% aranyérmet nyert 2018 Athénban és COOC aranyérmet 2018 Rethymnóban

A 2017-es Londoni Nemzetközi Olívaolaj Versenyen bronzérmet nyertünk a világ minden tájáról érkezett 4000 résztvevő olívaolaj között!

Amit az olívaolajról tudni érdemes

Az olívaolajat egyszeresen telítetlen zsírokat tartalmazó élelmiszernek tekintik, és a mediterrán étrend kulcsfontosságú eleme.

A préselt olajbogyót a végső érés előtt, amikor zöld padlizsán színűek, meghámozzák, mert az olaj minősége sokkal jobb, mint a teljesen érett olajbogyóból.

A szűz olívaolaj egy "természetes gyümölcslé", amely érintetlenül tartalmazza az olajbogyóban található összes kulcsfontosságú összetevőt, mint például a vitaminokat és ásványi anyagokat, így az olívaolaj az összes elérhető jótékony tulajdonsággal rendelkezik.

A szűz olívaolajokat szabad zsírsavtartalom (savasság) és egyéb speciális jellemzők szerint osztják fel az egyes kategóriákra. zeleného baklažánu, pretože kvalita oleja je oveľa lepší, než olej z plne zrelých olív.

Panenský olivový olej, je "prírodná šťava", ktorá obsahuje nedotknuté všetky kľúčové zložky obsiahnuté v olivách, ako sú vitamíny a minerály, a teda má olivový olej k dispozícii všetky prospešné vlastnosti.
Panenské olivové oleje sú delené podľa obsahu voľných mastných kyselín (kyslosti, acidity) a ďalších zvláštnych charakteristík pre každú kategóriu.
Za TOP triedu sa považuje extra panenský olivový olej s aciditou ≤ 0,3% 

5,99 €